Voetgangers aangereden door scooter op fietspad bij Hoogkerk

Groningen – Donderdagavond zijn er op het fietspad van de Peizerweg naar Hoogkerk een groepje van drie wandelaars aangereden door een scooter die hen van achteren wilde passeren.

De scooterrijdster heeft vermoedelijk de drie dames niet zien lopen op het donkere fietspad waarna een botsing volgde. Ambulance, politie en de VOA zijn ter plaatse gekomen om het ongeval af te handelen. Uiteindelijk is de scooterrijdster en één voetganger meegenomen naar het Martini ziekenhuis in Groningen. De VOA heeft ter plaatse het ongeval in kaart gebracht en enkele markeringen op het fietspad aangebracht. De politie heeft de scooter naar het bureau in Groningen gereden.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*