Opmerkelijk: Ruim duizend euro terug van gestrooide bankbiljetten

Groningen – De politie heeft dinsdagmiddag een verwarde man in de stad aangehouden die met echte biljetten van 20 en 50 euro strooide, dit gebeurde bij de Eerste Hunzestraat. Hoeveel de man weg-strooide is onduidelijk.

Het geld lag overal en omstanders profiteerden daarvan. Mensen die de biljetten hebben opgeraapt wordt verzocht het geld in te leveren op het dichtstbijzijnde politiebureau in Groningen.

 

 

Update:

 

De politie heeft na een oproep inmiddels ruim duizend euro terug gekregen van het geld dat een verwarde man dinsdag in het rond gestrooid heeft in de omgeving van de Korreweg.

 

De politie zegt daar erg blij mee te zijn, en te hopen dat nog veel meer mensen zich bedenken en afstand doen van het geld dat zij meegenomen hebben.

 

De politie kreeg dinsdagmiddag een melding dat een man met briefjes van 20 en 50 euro strooide. Hij is door de politie overgedragen aan de hulpverlening. Agenten hebben het geld wat er nog lag in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar waar het geld vandaan komt. (Oogtv)

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*