Regio: Vrouw zakt in sinkhole van 4 meter (Video)

Ten Boer – Een Amerikaanse dame is zondagmorgen om 09:25 uur in Ten Boer gewond geraakt toen zij in een sinkhole viel bij de Hendrik Westerstraat. De sinkhole is minimaal vier meter diep.

De vrouw liep samen met de bewoner langs de woning achter de kerk toen de grond opeens onder haar voeten wegzakte en ze 4 meter wegzakte, kopje onder aldus de bewoner tegen 112groningen. De ladder was niet lang genoeg en toen belden ze 112.

De brandweer heeft haar eruit gehaald aldus de geschrokken bewoner. Men gaat nu onderzoek doen wat er gebeurd was,  er zou geen lekke waterleiding zijn geweest aldus  een eerste onderzoek ter plaatse.

 

M. Nuver foto`s

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*