Glimmense mishandeld , 44 dagen celstraf

Glimmen –  Afgelopen  week is een man van 44 jaar veroordeeld tot een celstraf van 44 dagen.Hij heeft zijn ex-vriendin in Glimmen mishandeld. Hij moet voorts in behandeling voor zijn gestoorde gedrag en verslavingsprobleem.

De afgelopen zomer had hij de vrouw mishandeld in zijn eigen woning te Groningen,in het najaar deed hij dat nog eens in de woning van de vrouw te Glimmen. Hij kon de woning binnengaan, omdat hij nog een ‘vergeten sleutel’ in zijn bezit had.

Hij ‘gooide haar door de woning en smeet haar tegen de muur’, zei de vrouw tegen de agenten. Tijdens de mishandeling kreeg ze knietjes in de maag en werd ze aan haar haren getrokken. Ook scheurde ze haar enkelbanden, doordat ze omver werd geduwd. Dat meldt RTV Noord.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*