Opsporingsfilm Robert Huter Haren (Video)

Haren – Het Harense bedrijf We Shoot It heeft belangeloos een reportage gemaakt om het zoeken naar de Harense Robert Huter(72) te ondersteunen.

De heer Huter is sinds 29 december 2018 spoorloos. Kijk naar de film en deel deze.
Harendekrant.nl Bron

3 Reacties

  1. Opmerkelijk locatie die in de video genoemd wordt is de brug bij de Punt.

    De Brug over richting het Noorden naar links doodlopend fietspad naar links (vijverachtig Noord Willemskanaal).

    Nog steeds vraag ik me af of tot nu toe genoemden gevonden geur sporen rondom rangeer terrein wel op heen tocht horen. Robert had een duidelijk intentie om naar Groningen te gaan de vraag hierbij waarom helemaal richting oosten in plaats van naar het westen afdwalen. Met betrekking tot tijd en verklaring eerst Albert Heijn en vervevolgens Jumbo kan de heen route via dit dwaalspoor op zich kloppen met betrekking tot tijd 13:00 aangekomen bij de fietswinkel. Echter vermoed ik eerder dat hij op weg terug naar huis in het donker verdwaald is en gevoel voor richting verloren heeft. (Zonder te weten voorbij Haren of door Haren richting het oosten en zuiden gefiets is).

    Zijn ouderlijk woonwijk uitgefiets mogelijk uitgefiets via 1 van de twee bruggen Borgweg of iets minder aannemlijk de Driepondsbrug. (??) Minder aannemlijk echter nog steed mogelijk dat hij op de heen weg via zijn ouderlijkwoonwijk is gefietst.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*