Regio: Overval supermarkt Stoepemaheerd (Video)

Groningen – Bij de Albert Heijn aan de Stoepemaheerd in de stad Groningen is woensdagavond rond 22.00 uur een overval gepleegd. Er is geld buit gemaakt vermoedelijk.

Signalement

De dader zou een blanke man zijn die tussen de 1.80 en 1.90 meter lang is. Hij heeft een normaal postuur. Tijdens de overval droeg hij een rood petje, een blauwe jas en een spijkerbroek. Opvallend detail is dat hij een zwarte tas bij zich had.

 

Onderzoek

De omgeving van de supermarkt is afgezet. “Wij doen in en rondom het gebouw onderzoek waarbij sporen veilig worden gesteld en waarbij we ook in gesprek gaan met getuigen.” Groningers die iets gezien hebben, of meer informatie hebben over deze overval, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

 

Mocht u deze persoon aantreffen, zelf geen actie ondernemen maar 112 bellen.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*