Motorrijder gewond na aanrijding met auto t.h.v. afgebrande seksclub

Waterhuizen – Een motorrijder is vrijdagmiddag gewond geraakt op de Waterhuizerweg toen hij wers geschept door een automobilist.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de parenclub. Medewerkers van de technische recherche, die op dat moment bezig waren met een onderzoek naar de brand van afgelopen woensdag, verleenden eerste hulp aan het slachtoffer.

Vermoedelijk zag de automobilist de motorrijder over het hoofd waarna een aanrijding volgde. De motorrijder is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Ten tijde van het ongeval liep het verkeer aan beide kanten van de Waterhuizerweg compleet vast.

 

Joey Lameris 112gr.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*