Regio: Beroving van 15-jarige jongen in het Sterrebos

Groningen – In het Sterrebos nabij de Helperzoom in de stad is zaterdagmiddag 29-06-19 rond 15:30-16:00 uur een beroving geweest van een 15-jarige jongen.

Deze deed eind van de middag aangifte bij een politie bureau. Hij zat op het bankje bij een vijver in het Sterrebos te ontspannen met twee andere jongens. Toen drie mannen(1 lopend en twee met een fiets) naast hun kwamen zitten.

 

Opeens bedreigde 1van de mannen de jongeman(15) met een stuk gereedschap. Ook kreeg het slachtoffer een stomp tegen zijn lichaam aldus politie woordvoerder Robert-Jan Valkema. Deze bevestigd het gebeuren aan 112Groningen.nl. Hij moest een shirt en zijn rugzak met kleding afgeven en  een fiets werd meegenomen.

 

 

 

Bent u getuige geweest? Bel dan 09008844. De politie onderzoekt de zaak.

 

J. Lameris 112Haren.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*