Nauwelijks opstoppingen in stad

Groningen – In de periode van vrijdag 12 juli 22.00 uur tot maandag 26 augustus 05.00 uur wordt de zuidelijke ringweg tussen het knooppunt Julianaplein en het Europaplein voor het verkeer vanuit Drachten/Assen richting Hoogezand afgesloten.

Combinatie Herepoort gaat in deze periode damwanden plaatsen voor de bouw van de verdiepte ligging. Deze werkzaamheden duren tot eind dit jaar. De stremming van de N7, van zes weken lang, is nodig vanwege de veiligheid. In deze periode worden de damwanden direct langs de rijbaan ingetrild.

De stremming duurt zes weken lang. Het doorgaand verkeer richting Hoogezand wordt omgeleid via de westelijke, noordelijke en oostelijke ringweg van Groningen.

 

Voor meer informatie over het intrillen van de damwanden en andere werkzaamheden rondom de Ringweg, Klik dan hier AanpakRingZuid

 

Amper opstoppingen, lees hier meer

Het verkeer in en rond Groningen wordt in de gaten gehouden vanuit een verkeersvliegtuigje dat boven de stad cirkelt en door verkeersregelaars. Die observeren niet alleen, maar kunnen ook bijvoorbeeld een verkeersstroom voorrang geven.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*