Motorrijder onderuit na noodstop voor afslaande automobilist

Joey Lameris – 112Groningen.nl

Noordlaren – Een motorrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Zuidlaarderweg tussen Blankeweer en Noordlaren. Het ongeval gebeurde rond half zes op de kruising Zuidlaarderweg met de Beslotenveenseweg. De motorrijder reed achter een automobilist die wilde afslaan, de Beslotenveenseweg op. De motorrijder zag de afslaande auto te laat en moest hierdoor een noodstop maken, door deze rem-actie kwam de motorrijder ten val.

Hulpdiensten waren snel ter plekke om eerste hulp te verlenen aan het gewonde slachtoffer. De motorrijder werd door ambulancemedewerkers gestabiliseerd en is vervolgens met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. Verkeers analisten van Team Verkeer Noord-Nederland hebben kort onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*