Aanhouding op A7 na achtervolging

Marc Zijlstra 112G. & bijrijdster

Scharmer – Voor een lopend recherche onderzoek werd een man gezocht. Bij de afslag N387 Slochteren zag de politie de man vrijdagmorgen rond 10:30 uur rijden, verteld de persvoorlichtster van de politie.

De man ging er na een stopteken vandoor en reed richting meubelhallen Kolham alwaar hij de snelweg op ging richting de stad.

 

Ter hoogte van Scharmer lukte het de politie met meerdere eenheden om de auto tot stoppen te dwingen. Hij werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het cellen complex Hooghoudt voor verhoor. Het is niet bekend waarvoor de man wordt gezocht. Er ontstond geen schade. De auto werd afgesleept door een berger voor nader onderzoek.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*