Haren: Opnieuw elektrische Qbuzz met pech

Ruben Huisman 112Groningen & M. Nuver redactie

Haren – Zaterdag rond 11:45 uur is een elektrische bus met pech komen te staan op de oprit A28 bij Haren. Rijkswaterstaat beveiligde de situatie, Wat de oorzaak dit keer is, is nog niet bekend.

Rtvnoord.nl meldde op 7 oktober:

 

Medewerkers kregen vorige maand een melding dat er iets mankeerde. Ook buschauffeurs ontdekten dat de accu niet volledig kon worden opgeladen. Het gaat om bussen van de Franse fabrikant Heuliez Bus, onderdeel van Iveco. Qbuzz heeft sinds december vorig jaar 49 van deze bussen in gebruik. De bussen worden ingezet op lijnen 3, 4 en 5 in en rond de stad Groningen en rijden volledig elektrisch. Drie werden uit de roulatie gehaald.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*