Dagupdate Corona & 35 nieuwe in gemeente Groningen; 79 in provincie

Landelijk – Landelijke update: Het RIVM meldt 7272 nieuwe COVID-19 besmettingen. En zijn er 94 nieuwe ziekenhuisopnames en 118 nieuwe doden gemeld.

Weekoverzicht: Totaal afgelopen 7 dagen 56489 COVID-19 besmettingen en 716 nieuwe ziekenhuisopnames en 543 overleden.

 

Regio Groningen

 

Het aantal besmettingen met het coronavirus in de gemeente Groningen is sinds donderdagochtend toegenomen met 35 infecties. Dat blijkt uit de laatste cijfers van het RIVM, die vrijdagmiddag werden gepubliceerd. In de rest van de provincie werden nog eens 44 nieuwe besmettingen vastgesteld.

 

Het RIVM registreerde 9 meer infecties in de gemeente Groningen dan donderdag. Het aantal nieuwe besmettingen in de provincie daalde juist ten opzichte van de voorgaande 24 uur (negen minder).

 

In de Ommelanden vond de GGD de meeste besmettingen in de gemeente Westerkwartier (11). Drie patiënten, afkomstig uit de gemeenten Oldambt, Pekela en Het Hogeland, werden opgenomen in een ziekenhuis. Afgelopen donderdag werden er geen ziekenhuisopnames gemeld. Zegt Oogtv.nl.

 

In de provincie werden geen nieuwe overlijdens door het coronavirus gemeld aan het RIVM. Donderdag registreerde de rijksdienst nog twee overlijdens door COVID-19 binnen de provinciegrenzen.

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*