Brand Haren: Het is een ramp, meldt de voorzitter

Haren – Vreselijk. Dat is de eerste reactie van omnisportvereniging C.S.V. Voorwaarts uit Haren. Zij zijn één van de gebruikers van gymzaal De Meent die zaterdag door brand verwoest werd. Tegen Oogtv.


“Ik denk dat het even voor 12.00 uur was dat ik een appje kreeg dat er brand woedde”, vertelt voorzitter Herman Bron. “Ik woon op een paar honderd meter afstand en toen ik ging kijken zag ik de rookwolken al.” Volgens Bron was de gymzaal op het moment van het uitbreken van de brand in bedrijf. “Mijn vrouw is actief in een andere sportvereniging. Zij vertelde dat er op dat moment een turnles werd gegeven. Deze meisjes zijn heel snel in veiligheid gebracht.”(ingezonden luchtfoto Jeroenzant.com /overzicht brand)

 

Op zoek naar een alternatief
C.S.V. Voorwaarts uit Haren maakte op woensdagmiddag en -avond gebruik van de gymzaal. “Op dit moment boden wij alleen trainingen aan voor de jeugd omdat door de coronamaatregelen ouderen niet mogen sporten. Maar wij zullen nu op zoek moeten naar een alternatief. Een eerste mail hierover is inmiddels ook al verstuurd. De afgelopen tijd hebben we ook gebruik gemaakt van een andere zaal waarvan we net de huur hebben opgezegd. Wellicht dat we daar weer naar toe kunnen.”

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*