Zwaargewonde verdachte loopt ziekenhuis uit en is spoorloos

Wildervank – De man die enkele maanden geleden zwaargewond in een drugslab in Wildervank werd gevonden, is uit het ziekenhuis gevlucht. Het Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat de verdachte spoorloos is verdwenen. De politie liet de verdachte niet bewaken.

De 49-jarige man werd op woensdagavond 19 augustus zwaargewond in een pand in Wildervank aangetroffen door een arrestatieteam van de politie dat een drugslab daar wilde oprollen.

Kwart miljoen aan speed

De gewonde man werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen. Hij had meerdere verwondingen, waaronder flinke brandwonden. Die zouden zijn ontstaan door de chemische stoffen die ook werden aangetroffen in het drugslab aan de Meihuizenweg in Wildervank.

Alle info leest u op Dvhn.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*