‘Avondklok ligt wel op tafel’ maar komt voorlopig niet

Oogtv.nl (Bron)

Landelijk – Het Kabinet lijkt serieus te overwegen om een avondklok in te voeren. De Britse variant van het coronavirus zorgt ervoor dat de maatregel weer wordt overwogen. Zegt Oogtv.nl op hun website.

Dat melden Haagse bronnen dinsdagochtend aan verschillende media.

De maatregel zou de laatste mogelijkheid zijn van de regering om deze virusvariant te bestrijden.

Verschillende fracties binnen het Kabinet en in de Tweede Kamer, evenals verschillende burgemeesters, zijn tegen de invoering. De maatregel zou te streng, ‘de nekslag voor de samenleving’. Ook is de maatregel vrijwel niet te handhaven. Hoe het nu lijkt komt de avondklok niet.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*