46 nieuwe besmettingen in gemeente Groningen; zes sterfgevallen in provincie

Oogtv.nl (Bron) & Coronadashboard.rijksoverheid.nl

Groningen – Volgens het RIVM zijn er in de afgelopen vierentwintig uur 46 nieuwe corona-besmettingen vastgesteld in de gemeente Groningen. Aldus Oogtv.nl

Dat maakte het rijksinstituut dinsdagmiddag bekend. In de rest van de provincie werden nog eens 110 nieuwe besmettingen vastgesteld.

In de gemeente Groningen werden zeven besmettingen meer vastgesteld dan in de voorgaande vierentwintig uur. Er werd één  nieuwe ziekenhuisopname vastgesteld onder de inwoners van de gemeente. Er werden geen overlijdens gemeld onder inwoners van de gemeente.

In de provincie als geheel vond de GGD 156 nieuwe besmettingen, 86 minder dan in de voorgaande vierentwintig uur. In de rest van de Ommelanden werden geen nieuwe ziekenhuisopnames vastgesteld, twee minder dan maandag. Het RIVM registreerde zes nieuwe overlijdens in de provincie. Maandag waren dat er nul.

Landelijk

Landelijk maakt het RIVM melding van 4.335 nieuwe besmettingen, 487 minder dan gisteren. Dinsdagochtend lagen er 2.469 opgenomen in de ziekenhuizen, 187 minder dan maandag. Bij het RIVM werden 106 overlijdens gemeld door corona. Dat waren er maandag 89.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*