Definitief: Kabinet verlengt avondklok tot en met 2 maart

Nos.nl (Bron)

Landelijk – De avondklokmaatregel wordt verlengd tot en met 2 maart. Dat betekent dat nog ruim drie weken lang niemand na 21.00 uur de straat op mag zonder goede reden, zo heeft het demissionaire kabinet besloten. Meldt Nos.nl

Ingewijden bevestigen een bericht van De Telegraaf met die strekking.

De maatregel loopt daarmee gelijk aan de rest van de beperkingen in de huidige lockdown, zoals de sluiting van de horeca en niet-essentiƫle winkels. Ook die gelden tot en met 2 maart. Als de besmettingscijfers daar aanleiding toe geven, kan de avondklok, net als andere maatregelen, wel eerder weer afgeschaft worden.

Het demissionaire kabinet zal de verlenging van de avondklok aan het eind van de middag bekendmaken, na een overleg van de meest betrokken ministers.

Meer hierover op Nos.nl (+Bron)

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*