Automobilist rijdt door na ongeval met fietser in stad Groningen

Groningen – Een fietser is zaterdagmiddag aangereden door een automobilist op de Eeldersingel in de stad Groningen.

De hulpdiensten kregen omstreeks tien voor twee de melding binnen van een aanrijding letsel. Hierop werden meerdere eenheden ter plaatse gestuurd door de meldkamer. Door nog onbekende oorzaak was een fietser aangereden door een automobilist.

De automobilist is na het verkeersongeval doorgereden. Een andere automobilist, die het ongeval zagen gebeuren, ontfermde zich over de aangereden fietser. De fietser liep door het ongeval lichte verwondingen op, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie maakte rapport op van het verkeersongeval en is een onderzoek gestart naar de doorgereden automobilist. Heeft u informatie wat van belang kan zijn in dit onderzoek of heeft u het ongeval zien gebeuren? Neem dan contact op met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.

Foto’s: Patrick Wind – 112Groningen.nl