Regio nieuws: Groninger krijgt 20 maanden cel

Groningen – Een 27-jarige man uit Groningen is in hoger beroep veroordeeld tot 20 maanden cel voor mishandeling met de dood tot gevolg. Het slachtoffer was de toen 40-jarige dakloze SomaliĆ«r Azziz Barre.

De verdachte was vier jaar geleden door de Groninger rechtbank tot twee jaar cel veroordeeld, maar omdat de kwestie al lang geleden plaatsvond, kreeg hij van het gerechtshof in Leeuwarden een lagere straf.

 

De verdachte sloeg in het voorjaar van 2014 aan de Korreweg zijn slachtoffer om onduidelijke redenen met de vuist tegen het hoofd. Barre viel achterover, met zijn hoofd op de stoeprand. Enige tijd later overleed hij in het ziekenhuis aan hersenletsel.

 

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*