Gewonde bij schietincident in Haren is minderjarige jongen (update)

Foto`s: 112Groningen

Haren – In een woning aan de Kooisingel in Haren heeft zich maandagmiddag een geweldsincident voorgedaan. Daarbij is zeker één persoon gewond geraakt. De politie meldt dat het mogelijk om een schietincident gaat.

Wat er precies is gebeurd in de woning, is (nog) niet geheel duidelijk. De gewonde persoon is volgens de politie buiten levensgevaar, maar moet wel naar een ziekenhuis voor behandeling.

De hulpdiensten kwamen in groten getale af op het incident en doen onderzoek wat er precies is gebeurd in de woning. Volgens aanwezigen gaan er ook politieagenten met de verdachte mee naar het ziekenhuis, dus de gewonde persoon is mogelijk ook één van de verdachten bij het incident.

 

Update: Gewonde bij schietincident in Haren is minderjarige jongen